Linkkivinkki: ohjeita pennunkyselijöille

Blogin pitäminen on vaikeaa, koska netistä löytyy kymmenittäin hauskempia ja osuvampia kirjoituksia kuin omat tekeleeni. Toisaalta, blogin pitäminen on helppoa, koska netistä löytyy kymmenittäin kirjoituksia, joihin voi linkata ja välttyä täten kirjoittamisen vaivalta.

Ajatusten Moisionjoki esittelee pennunostajatyyppejä:

Uhoilija

Tämä tyyppi tulee eikä meinaa: itsevarmuutta uhkuen ja rintaansa takoen kuin showpainija tai King Kong. Yhtään koiraa ei ole vielä koulutettu kisatasolle asti, mutta tästä seuraavasta tulee neloisvalio. Rodussa ei toki ole vielä yhtään neloisvaliota, mutta myymällä uhoilijalle pennun kasvattaja saa kunniaa ensimmäisen sellaisen kasvattajana – edellyttäen, että pentu on riittävän hyvä.

Jos kasvattaja innostuu ja myy uhoilijalle pennun, melko vahvoja tulevaisuusskenaarioita on yleensä kaksi: 1) koirasta tulee ihan kiva kotikoira, mutta edes terveystarkastuksiin sitä ei saada tai 2) koira tulee postimerkki hanurissa kasvattajalle takaisin viimeistään vuosikkaana.

Parhautta.

Ajatusten Moisiojoki – Älä tee näin: ohjeita pennunkyselijöille

4 thoughts on “Linkkivinkki: ohjeita pennunkyselijöille

    • Hih, en tiedä vielä nouseeko Oudon rannan hiekka tuhkasta Feeniks-linnun lailla vai jääkö tämä linkkivinkki vuoden ainoaksi tekstiksi. 😀 Inspiraatiota odotellessa…

  1. Hämmentävästi tunnistin itseni tuosta tekstistä. Luulin vain vitsailleeni asiasta, mutta nyt rahatilanteen huonontumisen = harrastusinnon vähenemisen myötä huomasin muuttuneeni juuri kyseisenlaiseksi uhoilijaksi. 😀 Ei toki ole mukavaa kun tuntee piston omatunnossaan, mutta onneksi koira on vielä nuori ja näyttelyihin ehtii. Ettei ihan tyhjiä lupauksia kuitenkaan olisi tullut livauteltua…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s